Желирани яйца "Фаберже"
Много ефектно и същевременно много лесно предложение за предястие, с което ще пожънете фурор :)
Необходими продукти: 5-6 яйца, пакетче желатин, зрънца сладка царевица, грах, моркови и 1 кубче пилешки бульон.
Начин на приготвяне: Правим малък отвор от едната страна на яйцето, издухваме вътрешността и измиваме черупката. Разтваряме бульона в гореща вода, прецеждаме го и добавяме желатина. Оставяме желатина да набъбне. Бланшираме царевицата, граха и моркова. Нарязваме ги на ситно. Нареждаме зеленчуците в черупките на яйцата. След това заливаме с бульона и изстудяваме за няколко часа в хладилник, за да се желират. Обелваме преди сервиране.
A moje li da napravi6 i snimkov material na tezi qica kak se pravqt,za6toto ne6to ne shva6tam
ОтговорИзтриване