Печени пилешки бутчета

Колко вкусни и лесни са простичките рецепти - хубаво пилешко месо, свежа салата и чаша бяло вино - какво повече ни трябва


Необходими продукти: пилешки бутчета, готварска сметана, пресен розмарин, прясна мащерка, сол, черен пипер, зехтин


Начин на приготвяне: Измийте и наредете бутчетата в тава за печене. Нарежете на ситно розмарина и мащерката. Добавете към тях щипка сол, малко черен пипер и с така направената смес хубаво натъркайте бутчетата. Залейте ги с малко зехтин и готварска сметана. Изпечете на 180 градуса, до готовност. Сервирайте със свежа зелена салата, овкусена със сол, зехтин и сок от лимон. Лесно, бързо и свежно ястие - да ви е вкусно!



Популярни публикации от този блог