КАБАК


НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ: 1 пакет кори за баница,  2 - 3 тиквички, 2 яйца, 300 гр.натрошено сирене, чубрица, пресен лук и копър.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: тиквичките се настъргват. Посоляват се и се оставят да се отцедят от излишната вода. Овкусяват се с чубрица, добавя се натрошеното сирене, копъра, ситно нарязания лук и разбитите яйца. В намаслена тава сложете половината от корите. След това изсипете сместта с тиквичките. Отгоре сложете останалите кори. Загърнете ги добре, за да се получи пакет. Изпечете в предварително загрята на 170 градуса фурна. Готовия кабак сервирайте в чиния със сирене, или с масло отгоре, или поръсете ситно нарязан пресен лук.


Коментари

Популярни публикации от този блог